Löydä treenimenetelmä ja treenivaatteet

Golf vaatii hyviä motorisia taitoja, silmän ja käden koordinaatiota sekä hyvää keskittymiskykyä. Hyväksi golfariksi tullakseen onkin kehitettävä erityisesti näitä ominaisuuksia sekä golfissa tarvittavaa tekniikkaa. Seuraavaksi tärkeintä on henkinen harjoitus, johon kuuluu esimerkiksi keskittymiskyvyn kehittäminen. Eivätkä pahitteeksi ole myöskään innostus ja ilo lajia kohtaan!

Motoriset taidot golfissa

Golf on hyvää kuntoliikuntaa, joka sopii myös iäkkäämmille ihmisille. Golfissa vaadittavia motorisia taitoja voi oppia minkä ikäisenä tahansa, vaikka motoristen taitojen oppiminen onnistuukin helpoiten lapsuudessa ja nuoruudessa. Motoriset taidot tarkoittavat liikkumisen perustaa, jonka päälle monet arjen fyysiset toiminnot rakentuvat). Motoriset taidot ovat raajojen liikkeitä ja niiden yhdistelmiä, jotka tähtäävät johonkin tavoitteeseen. Golfissa tällaisia taitoja ovat esimerkiksi erilaiset lyönnit.

Uutta kipinää golfharrastukseen

Myös viheriön ulkopuolella kannattaa kehittää golfin vaatimia fyysisiä taitoja ja ylläpitää golfkipinää ja -kuntoa kotitreenien avulla. Kokonaisvaltainen kehonhallinnan ja voiman harjoittelu tukee golfin pelaamista. Esimerkiksi golfsvingi on pelin aikana useita kertoja toistuva ja fyysisesti vaativa suoritus, jota varten kannattaa harjoitella esimerkiksi keskivartalon voimaa, rintarangan liikkuvuutta, tasapainoa ja lonkankoukistajalihaksia.

Ravintoa keholle ja mielelle

Kesän golfkautta odotellessa voi kotitreenien lisäksi hakea intoa ja kipinää golfin pelaamiseen myös varustehankinnoilla. Mikä olisikaan innostavampaa kuin lähteä kesän korvalla viheriöille uusissa treenivaatteissa, tuliterillä välineillä ja tiukassa fyysisessä golfkunnossa? Napsauta tätä saadaksesi hyvän valinnan mahdollisuuden tulevan golfkauden treenivaate- ja varustehankintoihin.

admin